Urmareste-ne

ALTELE

Pontul zilei (13.01.2022). Golurile ne aduc 200 de lei

Pentru pontul zilei ne îndreptăm atenția spre Cupa Israelului. Ultimul meci din optimile State Cup le aduce față în față pe Hapoel Hadera și Bnei Sakhnin. 

Hapoel Hadera, fără victorie de patru meciuri

E diferență de cinci locuri și cinci puncte în campionat, între cele două echipe care se înfruntă în această seară în ultimul meci din optimile de finală ale State Cup.
Hapoel Hadera, gazda confruntării din această seară, traversează o formă slabă, fiind fără victorie de patru meciuri. A marcat însă în ultimele trei dintre ele, dar de fiecare dată a avut câte un jucător eliminat de pe teren. După 17 etape din actuala ediție de campionat, Hapoel Hadera e pe locul 10, cu 20 de puncte.

Trei din ultimele patru meciuri acasă au fost meciuri de 3+.

Sakhnin, peste gazde

De partea cealaltă, Sakhnin e pe locul 5 în campionat, cu 25 de puncte. Vine după o victorie acasă cu Hapoel Jerusalem, scor 2-1.

În ultimele două întâlniri directe, Sakhnin și Hapoel Hadera și-au împărțit victoriile, meciurile încheindu-se cu același scor, 2-1. Anul trecut, tot în State Cup, dar în șaisprezecimi, Sakhnin s-a impus cu 3-0.

Pentru confruntarea din această seară, „peste 2,5 goluri” are cotă 1,98.

 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare