Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (13.03.2022). Banii vin din Premier League

Pontul zilei de 13 martie vine din Premier League. Pe Stamford Bridge, Chelsea primește duminică, de la ora 16, vizita celor de la Newcastle, într-un meci din etapa a 29-a. Ambele echipe sunt neînvinse în ultimele etape.

Chelsea are probleme, dar își vede de fotbal

Chelsea și Newcastle traversează o formă bună. Ambele au adunat câte 13 puncte în ultimele cinci etape de campionat, având câte patru victorii și câte o remiză. Chiar dacă stă bine din punct de vedere fotbalistic, la Chelsea situația în birouri e una ieșită din comun. Sancțiunile dictate de guvernul britanic în contextul războiului din Ucraina, ar putea pune clubul pe butuci. Astfel, clubul patronat de Roman Abramovich nu mai poate vinde bilete la meciuri, nu poate face transferuri și nici nu poate prelungi contractele jucătorilor. Mai mult decât atât, și cheltuielile de deplasare au fost limitate la 20.000 de lire sterline. Iar unii sponsori s-ar putea retrage, pentru a nu fi asociați cu finanțatorul rus. Cu toate acestea, Chelsea își vede mai departe de fotbal, iar rezultatele sunt pe măsură. E pe treapta a treia a podiumului, pe loc de Liga Campionilor și vine după cinci meciuri de campionat fără înfrângere, din care ultimele patru au fost victorii.

Newcastle, fără victorie pe Stamford Bridge

De partea cealaltă, Newcastle e și ea în formă, având nouă meciuri fără înfrângere înaintea deplasării pe Stamford Bridge. Newcastle a ieșit din zona roșie, e pe locul 14, cu 31 de puncte. A câștigat șase din ultimele șapte meciuri, trei victorii fiind în deplasare. Va avea însă examen dificil cu Chelsea. Echipa londoneză a câștigat ultimele nouă meciuri cu Newcastle, disputate pe Stamford Bridge. Chiar dacă nu se va impune, Newcastle ar putea înscrie cel puțin o dată. „Ambele marchează” are cotă 2,15.

Pontul zilei (13.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate