Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 13 februarie 2020. Toată lumea pariază această cotă în Cupa Franței!

Pontul Zilei 13 februarie 2020. Toată lumea pariază această cotă în Cupa Franței! Ne referim la duelul dintre Epinal și St. Etienne, ultimul rămas. Partida este programată să înceapă la ora 22:00, ora României.

Pontul Zilei 13 februarie 2020

  • Epinal este o echipă modestă, din a patra ligă franceză de fotbal, care nici măcar acolo nu are niște rezultate bune Cu toate acestea, vorbim despre Cupa Franței, o competiție cu foarte multe surprize, așa că orice este posibil. Din acest motiv, și bookmakerii au oferit cota 1.50 pentru un succes al oaspeților în acest meci, destul de mare având în vedere diferența de valoare.

1,50, cota supremă la Epinal – St. Etienne

  • De partea cealaltă, St. Etienne are nevoie de o victorie ca de aer, fiind într-o formă foarte proastă, cu trei înfrâgeri la rând în ultimele trei meciuri disputate. Mai mult, în ultimele două dintre ele nici nu a reușit să înscrie. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem echipa oaspete foarte motivată și să obțină o calificare fără emoții în faza următoare. Cota pentru victoria lui St. Etienne este 1.50.

Epinal – St. Etienne 2 @ 1.50

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Promotii