Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 13 ianuarie 2020. Facem profit din handbal!

Pontul Zilei 13 ianuarie 2020. Facem profit din handbal! Pentru astăzi am ales un meci de handbal, de la Campionatul European. Duelul le pune față în față pe Serbia și Croația. Jocul începe la ora 21:30, ora României.

 

Pontul Zilei 13 ianuarie 2020

  • Serbia este pe ultimul loc în grupa A, fiind învinsă în primele două jocuri disputate. A pierdut prima oară cu Belarus, 35-30, pentru ca în al doilea meci să fie învinsă de Muntenegru, scor 21-22. Acum, joacă împotriva primului loc din grupă și șansele să obțină o victorie sunt minime.

Pontul Zilei 13 ianuarie 2020

  • De partea cealaltă, Croația pare că va merge mai departe din această grupă fără absolut nicio problemă, având deja două victorii în primele două meciuri, fiind deja calificată mai departe. În primele două partide s-a impus cu 27-21 în fața celor din Muntenegru și cu 31-23 în fața celor din Belarus. Fiind ultimul meci din grupă, probabil Croația va forța pentru a merge cu trei victorii din trei în faza următoare a competiției.
  • Când s-au întâlnit ultima oară, în aprilie 2019, Croația s-a impus în fața Serbiei cu 27-23. Acum, ne așteptăm să vedem o diferență mai mare, fiind vorba despre un meci mult mai important. Așadar, pronosticul nostru este pe o victorie la handicap, la cel puțin 5 goluri diferență. Cota pentru acest pariu este 1.63. Recomandăm să jucați acest pronostic single.

Serbia – Croația H2 (+4,5 goluri) @ 1.63

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii