Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 13 octombrie 2019. „Lupii Galbeni” își caută identitatea

FC Argeș

Petrolul a plecat la acest nou drum cu un moral extrem de scăzut, scandalurile dintre fani și investitorul care dă banii la echipă, a fost unul de notorietate în vară. Stoican a venit și a promis multe, exact cum face pe unde se duce, dar Petrolul nu își găsește ritmul în acest moment.

 

Pontul Zilei 13 octombrie 2019. Petrolul este numărat în picioare

  • Petrolul este abia pe locul 10, are două meciuri în minus, dar locul 10 este unul care te ține departe de promovare. Ploieștenii au un golaveraj negativ de 8-10, iar acest lucru ne demonstrează că echipa are mari probleme de a se exprima pe teren. Totul a fost lapte și miere până la primul rezultat negativ, de când a venit primul eșec, ceva s-a schimbat la echipă.
  • Fotbaliștii sunt aduși în marea lor majoritate de către Stoican, acesta a mizat pe oameni cu experiență, pe oameni ce au venit pe salarii bune, iar de la ei se așteaptă doar promovarea. Dacă Petrolul nu câștigă măcar 4 puncte din dubla ce urmează, azi cu Daco-Getica și miercuri cu Rapid, atunci își cam poate lua gândul de la promovare.

Pontul Zilei 13 octombrie 2019

  • Bani sunt la Ploiești, problema este cine gestionează acești bani, se pare că oamenii aduși să facă acest lucru nu sunt cei mai capabili. Marius Stan a fost un președinte bun, dar acum 10-15 ani, la Oțelul, Stoican are aceleași idei fixe, de care nu vrea să se despartă pe unde se duce. Fanii sunt foarte pretențioși, ei vor să-și vadă echipa în Liga 1, iar dacă aceste eșecuri vor continua, atunci lucrurile pot lua alte întorsături.
  • Daco-Getica este o echipă în derivă, a ajuns la cinci înfrângeri consecutive, este pe unul din locurile ce duc în Liga a 3-a , iar perspectiva nu este una bună în acest moment. Fiind start de sezon, lucrurile se pot îndrepta, dar nu într-o manieră semnificativă.
  • Petrolul este cu gândul și la meciul de miercuri, atunci când se deplasează în Regie, pentru duelul cu marea sa rivală Rapid. Acel meci o să fie unul extrem de frumos, ambele echipe beneficiind de fani pasionali, iar faptul că este un derby de tradiție, face acel meci și mai special.

Pontul zilei din 13.10.2019

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii