Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (14.01.2022). Ciprioții ne dublează banii!

Pontul zilei din 14 ianuarie vine din campionatul Ciprului. Aflată pe locul secund în campionat, Aris Limassol nu vrea să piardă contactul cu liderul Aek Larnaca și are ca obiectiv clar victoria cu Doxa Katokopia, formație aflată pe poziția a 8-a. Partida începe la ora 17:00, iar Betmag îți oferă o cotă care să îți dubleze banii.

Aris Limassol, sete de victorie

Aris Limassol este neînvinsă în ultimele cinci etape din campionat, perioadă în care a înregistrat trei victorii și două remize. În precedenta rundă, a învins pe Ethnikos Achna, scor 2-1, pe teren propriu. Cu Doxa este favorită, în principal pentru a rămâne în coasta liderului Aek Larnaca. În prezent, cele două formații sunt despărțite de un singur punct. Pe teren propriu, Aris Limassol are patru victorii, două remize și două înfrângeri în acest sezon. Cert este, însă, că nu-și mai permite pași greșiți.

Doxa Katokopia nu are un obiectiv măreț

De partea cealaltă, Doxa Katokopia este pe locul 8, iar ținta principală a formației este menținerea în prima jumătate a clasamentului. Pe teren străin, a obținut două victorii în opt meciuri, dar e greu de crezut că va rezista pe terenul lui Aris Limassol, formație care trage la titlu. “Aris Limassol câștigă și cel puțin două goluri în meci” are cotă 2.05. Cu 100 de lei, pariorii își dublează, practic, banii.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare