Urmareste-ne

Ponturi Italia

Pontul zilei (14.04.2022). Dai lovitura cu Serie B. Ce trebuie să joci la Cosenza – Benevento

Benevento este favorită cu Cosenza

Cosenza și Benevento se înfruntă în etapa a 35-a din Serie B – Italia. Ambele echipe au obiective total diferite. Dacă gazdele încearcă să evita retrogradarea, oaspeții au ca țintesc promovarea directă în Serie A. Betmag vă arată cum puteți face profit cu 200 de lei investiți.

Cosenza, fără victorie de 7 meciuri

În prezent, Cosenza se află pe locul 17, ultimul care asigură calificarea în play-out pentru Serie B. Gazdele nu au câștigat niciunul din ultimele șapte meciuri, perioadă în care au înregistrat două remize și cinci înfrângeri. Cosenza a pierdut ultimele două partide disputate pe teren propriu, 0-2 cu Monza și 1-3 cu Parma. Echipa lui Pierpaolo Bisoli a obținut ultimul succes pe 26 februarie.

Benevento, la trei puncte distanță de promovarea directă

De partea cealaltă, Benevento este pe locul 5, care asigură calificarea în play-off. Echipa lui Fabio Caserta țintește, însă, promovarea directă, deci clasarea pe cel puțin poziția a doua, de care o despart trei puncte. În concluzie, oaspeții, care vin după trei succese consecutive, golaveraj 9-1, nu au voie să rateze victoria în meciul de joi. Benevento s-a impus de fiecare dată în ultimele patru partide directe (3-0, 1-0, 1-0, 4-2). “Benevento câștigă” are cotă 1.80.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate