Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (14.05.2022). Pariem pe gazde și câștigăm

Farul s-a impus la Pitești, în turul play-off-ului

Pontul zilei de 14 mai vine din Liga 1. În penultima etapă a play-off-ului se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, Farul și FC Argeș, echipele cu cele mai slabe ofensive.

Farul și FC Argeș, doar câte trei goluri marcate în play-off

Farul și FC Argeș sunt echipele cu cele mai slabe ofensive din play-off, cu câte trei goluri marcate în opt etape. Farul e momentan pe locul 5, la două puncte în spatele celor de la FC Voluntari, aflați pe locul 4, poziție ce ar putea duce la barajul de Conference League. Dobrogenii au primit o veste proastă în această săptămână de la UEFA. Forul continental nu le acordă licență europeană din cauza schimbării denumirii anul trecut. Oficialii Farului își caută dreptatea la TAS, dar până atunci echipa lui Gheorghe Hagi va căuta să mai urce un loc în clasament.

FC Argeș, șapte înfrângeri în opt meciuri de play-off

Farul vine după o remiză cu FC Voluntari, 1-1, rezultat care a pus capăt unei serii de trei înfrângeri fără gol marcat. De altfel, Farul a bifat 18 meciuri în acest sezon fără gol marcat. De cealaltă parte, FC Argeș e cea mai slabă din play-off, cu șapte înfrângeri în opt meciuri. În șase din aceste eșecuri nu a reușit să marcheze, iar în ultimele trei meciuri de campionat a încasat nu mai puțin de 14 goluri. FC Argeș are cea mai slabă defensivă din Top 6, cu 24 de goluri încasate în opt meciuri.

Echipa lui Andrei Prepeliță are o singură victorie în ultimele zece meciuri oficiale (1-0 cu Voluntari, în play-off). În acest interval, a fost eliminată din Cupa României, după un dublu eșec în semifinale cu Voluntari, 0-2 (deplasare) și 0-1 (acasă). În sezonul regular, piteștenii au câștigat tur-retur, cu 2-1 acasă și 1-0 în deplasare, dar în turul play-off-ului dobrogenii s-au impus cu 2-0 la Pitești. Cel mai probabil o vor face și sâmbătă, la Ovidiu. „1 și sub trei goluri” are cotă 2,00.

Pontul zilei (14.05.2022)

Pontul zilei (14.05.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate