Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Pontul zilei (14.07.2022). Dai lovitura cu Conference League! Ce trebuie să joci la FK Tuzla City – Tre Penne

FK Tuzla City

FK Tuzla City (Bosnia) – Tre Penne (San Marino) se înfruntă, joi, în manșa a doua din UEFA Conference League, turul 1, calificări. În urmă cu o săptămână, echipa lui Dragan Jovic a învins cu scorul de 2-0. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Grbavica Stadium.

FK Tuzla City, net superioară

FK Tuzla City este o echipă puternică și respectată în Bosnia. Intră în partida programată joi după șase meciuri la rând fără înfrângere, interval în care a obținut patru remize și două victorii. Jocul tur a fost la dispoziția lui FK Tuzla City, scorul fiind mai mult decât onorabil pentru Tre Penne, formație care nu poate emite, pentru moment, pretenții referitor la performanță în cupele europene.

Tre Penne, echipă modestă

Tre Penne este o echipă modestă din San Marino, care în ultimele două meciuri a fost învinsă cu același scor, 0-2. FK Tuzla City și La Fiorita au fost „călăii” elevilor lui Stefano Ceci. Pentru meciul de joi, așteptăm un galop de sănătate al gazdelor, formația clar mai valoroasă. „2-4 goluri în meci” are cotă 1.75.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate