Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 14 ianuarie 2020. Mourinho este obligat să câștige

Pontul Zilei 14 ianuarie 2020. Și aici nu ne referim la acest meci, portughezul este obligat să câștige un trofeu. Tottenham îl plătește regește, bani de transferuri are la dispoziție, jucători de calitate se găsesc în lot, totul depinde doar de el. Dacă și la Tottenham o să dea vreun rateu, atunci este doar vina lui.

 

Pontul Zilei 14 ianuarie 2020.

  • De la numirea sa în funcția de manager al lui Tottenham. Mourinho a reușit să câștige doar partidele cu adversare considerate mai modeste. Liverpool, Chelsea. Manchester United și Bayern, toate s-au impus în fața lui Mou. Pe lângă faptul că nu a câștigat vreun meci important, Tottenham s-a încurcat și cu adversare mai modeste. Vezi și cazul acestui meci. „Boro” a scos un 1-1 pe propriul teren și acum se bucură de o rejucare meritată. Acest lucru înseamnă și mai mulți bani în bugetul oaspeților de azi.

Pontul Zilei 14 ianuarie 2020

  • Tottenham ocupă locul 8 în Premier League, vine după două înfrângeri consecutive, iar distanța ce o desparte de primele 4 clasate s-a mărit la 9 puncte. În acest context destul de sumbru, Mourinho trebuie să facă ceva pozitiv la Spurs, iar acest lucru înseamnă să câștige un trofeu secundar, o cupă. Dacă ne luăm după primul meci, nu prea sunt mari șanse de reușită.
  • „Boro” este o echipă liniștită de mijlocul clasamentului în Championship, dar în același timp este și o echipă într-o formă de moment foarte bună. Oaspeții au o serie de 6 partide fără înfrângere, dintre care 4 au fost victorii. Fiind echipa mai mică din acest duel, „Boro” o să facă tot ce se poate pentru a merge mai departe în competiție. Mou este obligat să folosească niște titulari cerți, altfel riscă o eliminare extrem de rușinoasă.

Pontul zilei din 14.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii