Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 14 octombrie 2019. Cota 2.15 pentru o victorie sigură

ronaldo portugalia spania

Pontul Zilei 14 octombrie 2019 vine din preliminariile EURO 2020 și pune față în față naționalele Ucrainei și Portugaliei, unde oaspeții sunt favoriți. Partida începe la ora 21:45, ora României.

 

Pontul Zilei 14 octombrie 2019. Prima înfrângere pentru Ucraina?

  • Ucraina merge foarte bine în aceste preliminarii și este pe primul loc în clasament, cu 16 puncte din 18 posibile. A reușit să câștige cinci meciuri și să facă un egal, iar acum are meci cu cea mai puternică națională din grupă, Portugalia.
  • Forma este una incredibilă, cu cinci victorii la rând în preliminarii, după ce în prima etapă începuse foarte bine, cu un egal în cea mai grea deplasare din grupă.

Pontul Zilei 14 octombrie 2019

  • De partea cealaltă, Portugalia are 11 puncte după cinci meciuri, obținute în urma a trei victorii și două rezultate de egalitate.
  • Echipa națională a lui Cristiano Ronaldo a început mai greu preliminariile cu două egaluri, unul cu Serbia și unul cu Ucraina, iar apoi au urmat trei victorii. Pentru a avea șanse la câștigarea grupei, Portugalia are nevoie de victorie în acest duel.
  • Naționala lui Ronaldo are un meci mai puțin disputat decât adversara de astăzi, însă și cinci puncte în spate. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un meci dominat de oaspeții, care nu au altă variantă decât victoria. Din acest motiv, recomandăm cu încredere să pariați pe un succes al oaspeților, la o cotă foarte bună, 2.15.

Ucraina – Portugalia 2 @ 2.15

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii