Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (15.03.2022). Avem cota de care ai nevoie!

Toulouse, liderul din Ligue 2

Pontul zilei de marți vine din Ligue 2, acolo unde vom paria pe duelul dintre Toulouse și Amiens, care contează pentru runda cu numărul 29. Jocul începe la ora 20:00, ora României.

Toulouse – mare favorită la promovare 

Gazdele din Toulouse au un sezon foarte bun în al doilea eșalon de fotbal din Franța. Aflată pe locul 1, cu 57 de puncte obținute în 28 de partide, cei de la Toulouse se pot mândri cu doar 3 eșecuri, 16 victorii și 9 egaluri până în acest moment. În ultima etapă, cei de la Caen au încheiat o serie de 5 victorii la rând, învingând-o acasă pe Toulouse, scor 4-1.

Amiens – formă și statistici

Cei de la Amiens nu mai au șanse la promovare, distanța față de locurile de play-off fiind foarte mare. Formația orașului Amiens se află pe locul 9 al competiției, cu 36 de puncte câștigate în 8 victorii, 12 egaluri, cele mai multe din campionat, la egalitate cu Bastia, și 8 eșecuri. Cel mai probabil, obiectivul acestei jumătăți de sezon rămâne menținerea unei poziții care să nu ofere emoții echipei în privința retrogradării, lucru care se va întâmpla.

Noi vom alege pronosticul „1 & Peste 1,5 goluri”, pentru că gazdele sunt favorite certe, mai ales că Toulouse a câștigat 9 din cele 14 partide de pe teren propriu, pierzând doar 1. În schimb, Amiens este una dintre cele mai slabe formații din Ligue 2 când vine vorba de punctele obținute în deplasare, având doar o victorie în 13 partide.

 

Pontul zilei (15.03.2022)

Pontul zilei (15.03.2022)

 

 

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate