Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Pontul zilei (15.04.2022). Dai lovitura cu League 1. Ce trebuie să joci la Sunderland – Shrewsbury

Sunderland are ca obiectiv promovarea în Championship

Sunderland – Shrewsbury se înfruntă în etapa a 43-a din League 1 – Anglia. Dacă oaspeții sunt liniștiți în partea a doua a clasamentului, gazdele au nevoie de victorie pentru a se menține pe loc de play-off. Betmag vă arată cum puteți face profit cu 200 de lei investiți.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Sunderland, victorie pentru play-off

Sunderland va ținti a treia victorie consecutivă vineri, în meciul cu Shrewsbury Town. În prezent, “pisicile negre” sunt pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu patru meciuri rămase de jucat, la egalitate de puncte cu Wycombe Wanderers, dar cu golaveraj mai bun. Gazdele au opt meciuri la rând fără înfrângere în Ligue 1 (cinci victorii și trei remize).

Shrewsbury nu are emoții cu retrogradarea

De partea cealaltă, Shrewsbury Town are ca scop să încheie sezonul aproape de mijlocul clasamentului, în prezent aflându-se pe locul 17, la 11 puncte distanță de zona retrogradării. Oaspeții intră în meci după o remiză și o înfrângere în ultimele două etape. Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Anticipăm că gazdele vor obține victorie și-și vor consolida poziția a 6-a. Sunderland câștigă” are cotă 1.75.

Agenții autorizate