Urmareste-ne

Ponturi Romania

Pontul zilei (15.05.2022). Dai lovitura cu Liga 2. Ce trebuie să joci la Unirea Slobozia – Petrolul

Unirea Slobozia, neînvinsă pe teren propriu în play-off

Unirea Slobozia și Petrolul se înfruntă în ultima etapă din play-off-ul Ligii 2. Pentru a ajunge la baraj, gazdele au nevoie de victorie în fața unei formații care este deja promovată în primul eșalon. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.

Unirea Slobozia, fără înfrângere pe teren propriu

Unirea Slobozia este neînvinsă pe teren propriu în play-off. 2-2 cu Universitatea Cluj, 0-0 cu CSA Steaua, 0-0 cu FC Hermannstadt și 1-1 cu Concordia Chiajna sunt rezultatele înregistrate “acasă” de echipa lui Adrian Mihalcea în această campanie. Pentru a avansa pe loc de baraj, gazdele au nevoie de victorie, în timp ce principala contracandidată, Concordia Chiajna, să nu învingă pe Universitatea Cluj.

Petrolul, deja promovată

De partea cealaltă, Petrolul este pe locul 1, iar în etapa trecută și-a asigurat matematic promovarea în primul eșalon. “Lupii” mai joacă doar pentru orgoliu și palmares acest ultim meci. Echipa lui Adrian Mihalcea va forța, clar, victoria, însă Petrolul nu va intra în meci ca mielul la tăiere. Anticipăm un meci strâns, având în vedere ultimele două rezultate obținute de gazde pe teren propriu. “0-2 goluri în meci” are cotă 1,95.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate