Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (15.07.2022). Dai lovitura cu bulgarii! Ce trebuie să joci la Botev Vratsa – Botev Plovdiv

Botev Plovdiv

Botev Vratsa și Botev Plovdiv se înfruntă în etapa a 2-a din Parva Liga – Bulgaria. Ambele echipe au pierdut în runda de deschidere. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Stadionul Hristo Botev.

Botev Vratsa va forța victoria!

În prima etapă, în deplasare, Botev Vratsa a pierdut în fața lui Beroe, 1-2. Echipa lui Rosen Kirilov va forța un succes, în fața unui adversar care nu a excelat în ultima perioadă. Precedentele cinci dispute dintre cele două formații au fost echilibrate, în ultimele trei meciuri fiecare echipă marcând cel puțin un gol.

Botev Plovdiv, sete de revanșă

De partea cealaltă, Botev Plovdiv intră în meci după o înfrângere, 0-1, pe teren propriu, cu Hebar. La rândul lor, elevii lui Azrudin Valentic au ca obiectiv victoria, pentru a șterge impresia din prima etapă. Mizăm pe un meci deschis, cum au fost, de-a lungul ultimilor ani, disputele dintre Botev Vratsa și Botev Plovdiv. „Ambele marchează” are cotă 1.81.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate