Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei, 15.12.2020, vine din Premier League. Profitul asigurat de la meciul City – West Brom

Pontul zilei, 15.12.2020, vine din Premier League. Profitul asigurat de la meciul City – West Brom. Partida se anunță una foarte ușoară pentru echipa lui Pep Guardiola.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pontul zilei, 15.12.2020, vine din Premier League

  • Manchester City este de nerecunoscut în acest sezon de Premier League și ocupă momentan locul nouă, cu doar 19 puncte după 11 meciuri jucate. În ultimul, echipa lui Pep Guardiola a remizat cu Manchester United, scor 0-0, pe Old Trafford. Cu toate acestea, City este mult mai puternică decât West Brom și mă aștept să se impună fără prea mari probleme.

Profitul asigurat de la meciul City – West Brom

  • West Brom o duce foarte rău în Premier League și încă nu și-a depășit condiția de nou-promovată. Se află în acest moment pe locul 19 și are doar șase puncte din 12 partide jucate. Oaspeții vin pe Etihad Stadium după două înfrângeri la rând, 1-5 cu Crystal Palace şi 1-2 contra lui Newcastle.

City – West Brom 1 și ambele echipe nu marchează @ 1,64

+ posts

Promotii