Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 15 ianuarie 2020. Facem bani cu Ligue 1

Pontul Zilei 15 ianuarie 2020. Profit din Ligue 1, unde avem parte de cel mai interesant meci al zilei, care le pune față în față pe PSG și Monaco. Partida începe la ora 22:00, ora României.

 

Pontul Zilei 15 ianuarie 2020

  • Monaco și PSG se întâlnesc la doar trei zile după ce au jucat un alt meci, la Paris. Atunci, au disputat turul, care s-a terminat la egalitate, scor 3-3, iar acum duelul se mută la AS Monaco acasă.
  • Duelul de duminică a fost foarte spectaculos, cu cinci goluri în prima repriză, trei din partea parizienilor și două din partea monegascilor. Acum, ne așteptăm din nou la spectacol.

Pontul Zilei 15 ianuarie 2020

  • Înaintea acestui meci, PSG este pe locul întâi, cu 46 de puncte, la cinci puncte de ocupanta locului doi, Marseille. De partea cealaltă, AS Monaco este pe locul opt în clasament, cu 29 de puncte, și trage să ajungă pe ultimul loc de pe podium, ocupat de Rennes, cu 33 de puncte.
  • Mizăm din nou pe goluri multe, așa că pronosticul nostru este GG și minimum trei goluri înscrise în meci.

AS Monaco – PSG GG3+ @ 1.57

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii