Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 15 octombrie 2019. Cota 3.25 din preliminariile EURO 2020

Pontul Zilei 15 octombrie 2019 vine de la un meci foarte echilibrat, care pune față în față Grecia și Bosnia. Partida începe la ora 21:45, ora României. Fiind deja dueluri decisive, ne așteptăm ca ambele naționale să se apere foarte mult în acest meci.

 

Pontul Zilei 15 octombrie 2019. Grecia sau Bosnia?

  • Grecia are parte de niste preliminarii foarte modeste, fără nicio șansă să prindă turneul final de anul viitor. Are doar cinci puncte, obținute după o victorie și două egaluri. Doar Liechtenstein stă mai prost ca naționala Greciei.
  • În ultimul meci disputat, sâmbătă, Grecia a fost învinsă de Italia, scor 0-2, într-un meci în care diferența de scor putea fi și mai mare.

Pontul Zilei 15 octombrie 2019

  • Pe teren propriu, Grecia efectiv s-a făcut de râs, terminând în ultimul meci în fața fanilor la egalitate cu Liechtenstein, scor 1-1.
  • De partea cealaltă, Bosnia încă visează la turneul final, având 10 puncte, pe locul patru în clasament, la egalitate cu Armenia și cu două puncte în spatele Finlandei.
  • Având în vedere că Finlanda joacă pe teren propriu cu Armenia și probabil va câștiga, Bosnia este obligată să obțină trei puncte aici pentru a spera în continuare la EURO. Cu toate acestea, după rușinea din ultimul meci, probabil Grecia va forța să obțină măcar un egal. Așadar, pronosticul nostru este pe X, la o cotă foarte bună, care trebuie jucată single.

Grecia – Bosnia X @ 3.25

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii