Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (16.03.2022). Facem bani în Cupa Austriei

Pontul zilei de 16 martie vine din Cupa Austriei. Miercuri, de la ora 19:00. Wolfsberger primește replica puternicei RB Salzburg, în cea de-a doua semifinală a competiției. Oaspeții au fost eliminați recent din Liga Campionilor, după 2-8 la general cu Bayern Munchen, în optimile competiției.

Bătălia pentru finala Cupei Austriei

Wolfsberger și RB Salzburg se înfruntă pentru un loc în finala Cupei Austriei, învingătoarea urmând să o întâlnească în ultimul act pe Ried, care a trecut în semifinale de Hartberg, cu 2-1. Atât Wolfsberger, cât și Salzburg, au terminat sezonul regular pe podium, pe locul 3, respectiv 1. Însă RB Salzburg e cu mult în fața celorlalte echipe din Austria. În momentul de față este o diferență de 12 puncte între cele două echipe, Salzburg fiind în fruntea ierarhiei din play-off, cu un total de 30 de puncte. Rezultate diametral opuse pentru cele două echipe la debutul în play-off. Salzburg a câștigat cu Sturm Graz (1-0), în timp ce Wolfsberger a pierdut la Austria Viena (1-2).

Salzburg domină directele cu Wolfsberger

Salzburg s-a cam impus în ultimele directe, dar niciodată cu prea multe goluri. A câștigat trei din ultimele patru confruntări, dar nu a marcat niciodată mai mutl de două goluri. E favorită la calificarea în finala Cupei Austriei, însă nu avem speranțe că se va marca mult. „2 și sub 4,5 goluri” are cotă 1,98.

Pontul zilei (16.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate