Urmareste-ne

Ponturi Turcia

Pontul zilei (16.04.2022). Dai lovitura cu Super Lig. Ce trebuie să joci la Fenerbahce – Goztepe

Fenerbahce are ca obiectiv clasarea pe locul 2 în Super Lig

Fenerbahce și Goztepe se înfruntă în etapa a 33-a din Super Lig – Turcia. Dacă gazdele sunt cu un picior în eșalonul secund, gazdele au ca obiectiv clasarea pe locul 2, care asigură calificarea în Liga Campionilor. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Fenerbahce, în formă maximă

Fenerbahce a reușit patru victorii la rând, care au dus-o pe locul 2 în Super Lig. În etapa trecută, trupa lui Ismail Kartal a învins pe Galatasaray (2-0). Galben-negrii nu mai au voie să facă pași greșiți în următoarele șase etape pentru a fi siguri de poziția secundă. Fenerbahce este în formă maximă și, cu suporterii în spate, credem că vor învinge fără emoții pe Goztepe.

Goztepe, nouă înfrângeri la rând

Goztepe are un bilanț înfiorător în Super Lig, după ce a pierdut ultimele nouă etape. A ajuns pe locul 19 și mai are doar șanse matematice să evite retrogradarea. Pe terenul lui Fenerbahce, elevii lui Stjepan Tomas merg, în primul rând, cu gândul să nu fie umiliți. Mizăm că gazdele vor obține o victorie facilă. “Fenerbahce câștigă la cel puțin două goluri diferență” are cotă 1.97.

Agenții autorizate