Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 16 noiembrie 2019. Cotă 2.05 pentru o victorie la scor a Germaniei

Pontul Zilei 16 noiembrie 2019. Germania nu este calificată la Euro 2020 când mai sunt doar două etape până la terminarea preliminariilor şi e obligată să câştige contra Belarusului. Cota 2.05  pentru o victorie la scor e propunerea cu care pariorii pot sa facă profit.

 

Pontul Zilei 16 noiembrie 2019. Germania e obligată să câştige

  • Germania încă nu e calificată la Euro 2020 deşi mai sunt doar două etape de disputat în preliminarii. În acest moment, se află pe locul secund la egalitate cu liderul Olanda şi la trei puncte peste Irlanda de Nord.
  • Nemţii au nevoie de toate punctele din disputa cu Belarus pentru a scăpa de orice emoţie în privinţa calificării. Irlanda de Nord evoluează cu Olanda în această rundă şi orice alt rezultat în afară de victorie îi elimină din lupta pentru biletele de la Euro 2020.

Pontul Zilei 16 noiembrie 2019

  • Belarus vine ca victimă sigură în Germania, sunt şanse extrem de mici spre imposibile să reuşească un rezultat bun, altul decât o înfrângere la cât mai puţine goluri.
  • Linia de clasament pe care bieloruşii o au spune totul despre felul în care s-au prezentat în aceste preliminarii: locul 4, cu 4 puncte dintr-o victorie, un egal şi 5 înfrângeri, 4 goluri marcate şi 12 primite.
  • În partida tur, disputată pe teren propriu, Belarus a fost dominată copios, la toate capitolele, de către Germania, scorul de 0-2 fiind unul mincinos. Ar fi trebuit să fie mult mai mare.

Germania – Belarus 4-6 goluri @ 2.05

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare