Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 16 octombrie 2019. Dublăm banii Rapid!

Pontul Zilei 16 octombrie 2019. Dublăm banii Rapid! După șase zile cu meciuri din preliminariile EURO 2020, acum ne mutăm la meciurile din Liga 2. Unul dintre cele mai interesante meciuri este cel dintre Rapid și Petrolul, două echipe care se vor bate pentru promovarea în prima ligă în acest sezon.

 

Pontul Zilei 16 octombrie 2019. Bate Rapid?

  • Rapid este într-o formă foarte bună, cu șapte puncte obținute în ultimele trei meciuri, în urma a două victorii și un egal.
  • Aceste rezultate au dus-o pe Rapid pe locul șapte, cu 17 puncte, la două de podium, care ar asigura la finalul sezonului prezența în barajul pentru promovarea în Liga 1.

Pontul Zilei 16 octombrie 2019

  • Pe teren propriu, Rapid are 10 puncte din 15 posibile. A câștigat trei meciuri, a făcut un egal și a fost învinsă o dată.
  • De partea cealaltă, Petrolul este cu o poziție mai sus decât Rapid și cu un punct peste. Are 18 puncte, după cinci victorii, trei egaluri și două înfrângeri în primele 10 runde.
  • Forma este la fel ca cea a gazdelor. Șapte puncte în ultimele trei meciuri, după două victorii și un egal. Acum joacă însă în deplasare și ne așteptăm să se apere.
  • Forma celor de la Rapid și faptu că joacă acasă ne obligă să jucăm pe o victorie a gazdelor, la o cotă foarte bună, care dublează suma pariată.

Rapid București – Petrolul Ploiești 1 @ 2.16

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii