Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (17.07.2022). Ne dublăm banii în campionatul Danemarcei

Pontul zilei de 17 iulie vine din campionatul Danemarcei. Din prima etapă a noului sezon al Superligii daneze am ales meciul dintre Brondby și Aarhus. Confruntarea e de la ora 19:00, ora României.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Brondby, repetiție pentru Conference League

După încheierea sezonului regular al precedentei ediții de campionat, cele două echipe au evoluat în grupe diferite. Brondby a intrat în play-off, iar Aarhus a fost la retrogradare. În ultimele 20 de meciuri, Brondby a obținut zece victorii, a remizat de trei ori, iar alte șapte întâlniri le-a pierdut. Pe teren propriu, a câștigat cinci din ultimele zece meciuri, pierzând de trei ori și remizând de două ori. De partea cealaltă, Aarhus a obținut doar două victorii în ultimele 20 de meciuri în toate competițiile, interval în care a suferit nouă înfrângeri și a remizat de alte nouă ori. Pe teren propriu, Aarhus are o singură victorie în ultimele zece meciuri jucate acasă, pierzând de nouă ori și remizând de patru.

Brondby a câștigat două din ultimele zece directe, Aarhus s-a impus de trei ori, iar alte cinci meciuri s-au încheiat la egalitate. Așa cum a fost și ultimul meci direct, disputat pe 13 martie, la Brondy, și încheiat la egalitate, 1-1. O remiză cu goluri putem avea și în debutul noului sezon, dar cu Brondby având avantajului terenului propriu. Brondby face totodată o repetiție pentru meciul cu Szczecin, din turul 2 preliminar al Conference League. „1x și GG” are cotă 2.08.

Pontul zilei (17.07.2022)

Pontul zilei (17.07.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate