Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 17 noiembrie 2019. Cotă 2.00 la Serbia – Ucraina

Pontul Zilei 17 noiembrie 2019. Serbia nu mai are nicio şansă reală de a se califica la Euro 2020 din această grupă, însă poate răzbuna umilinţa suferită cu Ucraina, în partida tur. Vă propunem o cotă 2.00 pentru acest duel.

 

Pontul Zilei 16 noiembrie 2019. Serbia, obligată să câştige

  • Serbia e obligată să câştige şi să răzbune rezultatul ruşinos din partida tur, atunci când Ucraina a câştigat cu 5-0. Mai ales că evoluează în faţa propriilor suporteri.
  • Şansele să se califice la Euro 2020 din această grupă sunt doar teoretice. Sârbii se sunt la un punct în spatele portughezilor, însă aceştia din urmă au o partidă extrem de facilă în Luxemburg. E greu de crezut că Ronaldo şi compania se pot împiedica tocmai acum şi tocmai cu nişte adversari aşa de slabi. Însă veştile nu sunt chiar aşa de rele pentru sârbi. Sunt deja calificaţi la baraj prin Liga Naţiunilor, acolo unde ar putea să dispute finala chiar cu România.

Pontul Zilei 16 noiembrie 2019

  • Ucraina este deja calificată la Euro 2020, e lider şi are 19 puncte după şapte etape disputate, fiind singura echipă neînvinsă din această grupă.
  • Vine în Serbia fără nicio presiune şi ar putea chiar să profite de relaxarea sârbilor, care sunt deja la baraj prin Liga Naţiunilor.
  • În tur, ucrainenii le-au predat sârbilor o adevărată lecţie de fotbal. A fost un meci extrem de spectaculos care s-a încheiat cu un scor ameţitor, 5-0.

Serbia – Ucraina 3+ @ 2.0

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare