Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 17 octombrie 2019. Un pariu genial din baschet!

Pontul Zilei 17 octombrie 2019 aduce un pariu din baschet, din Euroligă, unde avem câteva partide mai mult decât interesante de pariat. .

 

Pontul Zilei 17 octombrie 2019. Victorie clară pentru Real?

  • Zalgiris nu a început prea bine actuala ediție de Euroligă, având în primele două meciuri disputate două înfrîngeri.
  • A fost învinsă pe rând de Olimpia Milano și Baskonia. Prima înfrângere a venit tot pe teren propriu, așa că acum experții în baschet sunt de părere că nu există șanse prea mari în fața madrilenilor.

Pontul Zilei 17 octombrie 2019

  • De partea cealaltă, Real Madrid trece printr-o formă incredibilă, cu opt victorii în toate competițiile.
  • În Euroligă este deja pe locurile fruntașe, având două victorii din două meciuri, împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv și puternica echipă din Turcia, Fenerbahce.
  • În acest an, cele două echipe s-au mai întâlnit o dată, când Zalgiris s-a impus surprinzător la Madrid.
  • Acum, ne așteptăm să vedem o victorie clară a madrilenilor, așa că pronosticul nostru este pe un succes al oaspeților la handiap. Partida începe la ora 20:00, ora României, și recomandăm să jucați acest pronostic pre-match, pentru ca apoi să urmăriți meciul live și să jucați o contră, sau chiar să măriți miza dacă meciul decurge conform planului. Mai este de jucat și un pariu single pe oaspeți, însă cota este destul de mică și recomandăm să jucați o sumă mai mare de bani, pentru că este un pariu destul de safe.

Zalgiris – Real Madrid H2 (+9,5) 2 @ 2.54

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii