Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (18.03.2022). Obținem profit în Bundesliga

Cota zilei de vineri vine din Bundesliga, unde vom paria pe partida dintre Bochum și Borussia Monchengladbach, care contează pentru runda cu numărul 27. Jocul începe la ora 21:30, ora României. 

Bochum – formă și statistici

Formația din Bochum este destul de departe de grijile retrogradării, aflându-se pe locul 11 al clasamentului, cu 32 de puncte obținute în 26 de etape. Bochum a surprins în acest sezon prin evoluțiile sale bune, mai ales că șansele acestora la salvarea de la retrogradare păreau a fi foarte mici la începutul stagiunii. Pe parcursul celor 26 de etape Bochum a câștigat 9 partide, remizat în 5 și pierdut 12, deloc rău pentru o grupare cu pretenții reduse.

Monchengladbach are un sezon foarte prost

Borussia Monchengladbach nu are cea mai strălucită stagiune. Aflați pe locul 13 al Bundesligii, cei de la Borussia se află mai aproape de retrogradare decât de locurile care asigură prezența într-o competiție europeană din toamnă. Rezultatele inconstante, preponderent negative, au adus echipa antrenată de austriacul Christian Peintinger la numai 7 puncte de locul de baraj, pe care se află Stuttgart, performanță negativă care părea imposibil de realizat în perioada lui Marco Rose la club.

Pariul nostru pentru acest meci este „X2 și Peste 1,5 goluri”, deoarece Bundesliga, implicit fotbalul din Germania, rămâne o competiție prielnică golurilor multe, care favorizează jocul ofensiv și deschis. Chiar dacă poziția din clasament reflectă faptul că Bochum este ușor favorită, mizăm pe obținerea unui rezultat bun din partea celor de la Gladbach.

Pontul zilei (18.03.2022)

Pontul zilei (18.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate