Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (18.04.2022). Facem profit cu Atalanta

Atalanta a părăsit Europa League și se concentrează pe competiția internă

Pontul zilei de 18 aprilie vine din Italia. Atalanta și Verona se întâlnesc luni seara, de la ora 22:00, în ultimul meci al etapei a 33-a din Serie A. Gazdele se concentrează acum pe competiția internă, după eliminarea din Europa League.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Atalanta are nevoie de victorie

Atalanta a părăsit joi Europa League, fiind eliminată de RB Leipzig, după 1-1 în Germania și 0-2 pe teren propriu. Echipa lui Gian Piero Gasperini se concentrează acum pe competiția internă, în speranța de a prinde in extremis un loc de cupă europeană. Momentan, Atalanta e în afara locurilor de Europa, pe locul 8, cu 51 de puncte, la cinci puncte de locul 6. Gazdele au trei înfrângeri în ultimele cinci etape și trebuie să-și revină cât mai repede dacă vor să mai prindă trenul de Europa.

De partea cealaltă, Verona e pe locul 10, cu 45 de puncte, și are o singură victorie în ultimele cinci etape, 1-0 cu Genoa, pe 4 aprilie. Atalanta a câștigat cinci din ultimele șapte directe cu Verona, bilanțul fiind completat de o remiză și o victorie a Veronei. În ultimele 20 de deplasări în Serie A, oaspeții au primit gol de fiecare dată și nu e exclus să se întâmple așa și la Bergamo, unde mizăm pe victoria echipei gazdă. „Atalanta câștigă și peste 1,5 goluri” are cotă 1,94.

Pontul zilei (18.04.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate