Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 18 noiembrie 2019: cota 1.53 pentru puține goluri

Sursa foto: www.sportsmole.co.uk

Pontul Zilei 18 noiembrie 2019: cota 1.53 pentru puține goluri marcate într-un meci fără miză, care le pune față în față pe Grecia și Finlanda. Partida este programată de la ora 21:45, ora României.

 

Pontul Zilei 18 noiembrie 2019. Mereu a fost echilibru

  • Grecia a ratat orice șansă de a se califica la turneul final din vara viitoare, fiind în acest moment la șapte puncte în spatele ocupantei locului doi, Finlanda, cu un singur meci rămas de jucat.
  • Deși în ultimele două meciuri au reușit să obțină două victorii, grecii nu mai câștigaseră decât o dată în primele șapte runde, așa că șansele să se califice erau minime.

Pontul Zilei 18 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Finlanda a reușit o performanță foarte bună, fiind deja calificată la EURO 2020 cu un meci înainte de finalul preliminariilor.
  • Finlandezii au reușit să obțină șase puncte în ultimele două meciuri și să-și asigure matematic prezența în faza următoare a competiției, performanță care nu a mai fost reușită de zeci de ani.
  • În tur, Finlanda s-a impus pe teren propriu la limită, scor 1-0, iar acum ne așteptăm din nou la un meci foarte strâns, mai ales că partida nu mai are nicio miză. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru acest meci este pe maximum două goluri, la cota 1.53.
  • În ultimele cinci meciuri directe, de fiecare dată s-au marcat maximum două goluri.

Grecia – Finlanda Sub 2,5 goluri @ 1.53

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare