Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Pontul zilei (19.04.2022). Dai lovitura cu League 1 – Anglia. Ce trebuie să joci la Burton – Rotherham

Burton Albion și Rotherham se înfruntă în etapa a 44-a din League 1 – Anglia. Dacă gazdele nu au mari griji, afându-se departe de zona retrogradării, oaspeții trag cu dinții de locul 2, pentru a ajunge în Championship. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Burton, obiectiv aproape îndeplinit

Înaintea etapei, Burton Albion ocupa locul 17, cu 50 de puncte adunate. Gazdele vor evolua, cel mai probabil, și în sezonul viitor al League 1. Burton Albion intră în meci după cinci meciuri la rând fără victorie (trei remize și două înfrângeri) în care nu a marcat. Gazdele consideră că, în mare parte, și-au îndeplinit obiectivul și așteaptă finalul sezonului.

Rotherham, nevoie disperată de victorie

În schimb, Rotherham are toate motivele să atace victoria. Este pe locul 2 și nu-mi permite niciun pas greșit. Echipa nu are voie să rateze victoria pentru a-și consolida poziția secundă în clasament. După două înfrângeri la rând, Rotherham a revenit pe drumul victoriei etapa trecută, cu Ipsiwich Town, 1-0. Anticipăm că și marți va obține victoria, vitală pentru promovarea în Championship. „Rotherham câștigă” are cotă 1.75.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate