Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (19.07.2022). Golurile în Qarabag – Zurich îți aduc profit

Qarabag a dat recital săptămâna trecută cu Lech Poznan
Qarabag a dat recital săptămâna trecută cu Lech Poznan

Pontul zilei de 19 iulie vine din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Confruntarea din prima manșă, dintre Qarabag și FC Zurich, e marți, de la ora 19:00, ora României.

Qarabag, festival de goluri cu Lech Poznan în turul 1 preliminar

Drumul lung către faza grupelor Ligii Campionilor continuă marți pentru Qarabag. Echipa azeră a trecut în primul tur preliminar de Lech Poznan, iar acum primește replica celor de la FC Zurich. Meciul din prima manșă a turului 2 preliminar e marți, în Azerbaidjan.

După 0-1 cu Lech Poznan, în prima manșă a turului 1 preliminar, Qarabag a profitat din plin de avantajul terenului propriu în retur și a câștigat clar cu 5-1, la Baku. Cu pași mici, Qarabag se poate apropia de performanța din 2017, când a devenit primul club azer care a avansat în faza grupelor Ligii Campionilor. Cu antrenorul Gurban Gurbanov, Qarabag a ajuns sezonul trecut până în faza eliminatorie a Conference League și a câștigat din nou campionatul în Azerbaidjan, după ce cu un an înainte ratase titlul.

FC Zurich, înfrângere severă în startul noului sezon intern

De partea cealaltă, FC Zurich a intrat direct în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Însă campioana Elveției vine după un eșec usturător în debutul noului sezon al Superligii elvețiene, 0-4 la Young Boys. A fost al doilea eșec consecutiv, după ce înaintea debutului în campionat, Zurich pierduse amicalul cu Stuttgart, scor 2-3. Puține șanse pentru elvețieni de a pleca cu un rezultat pozitiv de la Baku, unde am văzut că azerii se pot dezlănțui atunci când au nevoie. „1x și 2-4 goluri” are cotă 1.95.

Pontul zilei (19.07.2022)

Pontul zilei (19.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate