Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 19.09.2018. Un super meci pentru azi!

Publicat

pe

Real Madrid

Pontul Zilei 19.09.2018. Am analizat meciul dintre Real Madrid și AS Roma, partida începe de la ora 22:00. Ambele echipe au un start greoi de sezon.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Pontul Zilei 19.09.2018


Pontul Zilei 19.09.2018

Real Madrid este o echipă ce nu mai are nevoie de vreo prezentare, nici cu AS Roma nu ne este rușine. Madrilenii sunt în era post Ronaldo, portughezul ajungând în această vară la Juventus.

Realul vine după trei trofee Champions League câștigate consecutiv și acum toată lumea se așteaptă la o decădere a echipei, în acest sezon. Madrilenii au pierdut la satarul sezonului Super Cupa Europei, cea care a câștigat acest trofeu este nimeni alta decât Atleti, marea rivală a lui Real.

În La Liga, Real Madrid are un start de sezon decent, a acumulat zece puncte în patru etape disputate și are un golaveraj total de 11-3. De la plecarea lui Ronaldo, atât Bale, dar și Benzema, au reușit împreună un total de șapte goluri și două pase decisive.

Pontul Zilei 19.09.2018

Galezul a devenit mult mai implicat în joc și vrea să arate că poate să fie un adevărat lider al echipei. Romanii au un start de sezon modest, se află pe locul nouă în clasament, au cinci puncte obținute din 12 posibile și un golaveraj total de 7-7.

Romanii au transferat mulți tineri în această vară: Justin Kluivert 19 ani, Cengiz Under 21 de ani, Lorenzo Pellegrini 22 de ani sau Cristante Bryan 23 de ani.

AS Roma se gândește fără doar și poate la viitor, în acest sezon vor încerca să scoată tot ce se poate, iar din sezonul viitor, dacă toți tinerii se vor integra la echipă, cu siguranță că Roma o să arate foarte bine. De la Roma lipsește pentru acest meci argentinianul Pastore, acesta era destul de bine integrat în primul unsprezece și poate să fie o pierdere importantă.

Realul are și ea problemele ei, madrilenii au pierdut puțin din încredere, după plecarea lui Ronaldo, dar par și storși de puteri. Cele trei sezoane de Liga Campionilor i-au consumat enorm.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii