Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 19 noiembrie 2019. Cota 1.47 pentru o victorie sigură

Sursa foto: rte.ie

Pontul Zilei 19 noiembrie 2019. Cota 1.47 pentru o victorie sigură a scoţienilor în faţa kazacilor, chiar dacă meciul nu mai are nicio miză. Britanicii sunt posibilii adversari ai României la meciul pentru EURO 2020.

 

Pontul Zilei 19 noiembrie 2019. Victorie clară

  • În această grupă, Scoţia nu a avut nicio şansă la calificare, având în vedere că au mai făcut parte din aceeaşi urna Belgia şi Rusia, două dintre cele mai puternice naţionale ale momentului în Europa.
  • Chiar şi aşa scoţienii au reuşit să obţină 12 puncte în actualele preliminarii, demonstrând că formează o echipă peste media modestă.

Pontul Zilei 19 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Kazahstan nu a avut parte de cele mai bune preliminarii, aşa că ne aşteptăm să le termine la fel cum le-a început, modest.
  • Scoţienii au de luat o revanşă, după ce în tur Kazahstan s-a impus cu 3-0 pe teren propriu, într-una dintre cele mai mari surprize ale actualelor preliminarii. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi cu încredere pe 1 solist.
  • Cota este 1.47, dar merită pariată single cu o sumă mai mare de bani, deoarece se anunţă un meci dominat clar de gazde.

Scoţia – Kazahstan 1 @ 1.57

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare