Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 19 octombrie 2019. Cota 3,45 pe care o joacă toată lumea!

Pontul Zilei 19 octombrie 2019 vine din Liga 1, unde avem programat un derby, între CFR Cluj și Universitatea Craiova, două dintre favoritele la titlu. În mod normal, clujenii sunt favoriți, însă oltenii sunt mult mai motivați de când este Victor Pițurcă antrenor la echipă.

 

Pontul Zilei 19 octombrie 2019. Rămâne CFR pe primul loc?

  • După 12 etape disputate din Liga 1, CFR Cluj este pe prima poziție, cu 24 de puncte obținute. A reușit să se impună în șapte meciuri, să facă trei egaluri și a fost învinsă de două ori.
  • Ultima înfrângere a fost destul de dureroasă pentru elevii lui Dan Petrescu, în special pentru că a venit cu Viitorul, echipă care a egalat-o la puncte pe primul loc în clasament.

Pontul Zilei 19 octombrie 2019

  • Pe teren propriu, CFR Cluj este de neînvins, reușind să obțină cinci victorii și un egal. Acum, are una dintre cele mai puternice adversare, așa că ne așteptăm ca elevii lui Petrescu să intre pe teren destul de atenți.
  • De partea cealaltă, Universitatea Craiova este pe locul trei în clasament, cu 23 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul CFR Cluj. Oltenii sunt foarte motivați în acest meci, mai ales că au șansă să trecă pe primul loc în clasament până când joacă Viitorul.
  • Sezonul trecut, cele două formații s-au întâlnit de patru ori. De două ori meciurile s-au terminat la egalitate și fiecare dintre ele a câștigat câte un meci pe teren propriu.
  • Acum, fiind miza mare, ne așteptăm să vedem un meci strâns la finalul căruia vom vedea un rezultat de egalitate.

CFR Cluj – Universitate Craiova X @ 3,45

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii