Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (2.04.2022). Precizie „elvețiană” la dat ponturi

FC Zurich, liderul din campionatul Elveției

Pontul zilei de sâmbătă, 2.04.2022, vine din Elveția, acolo unde vom paria pe duelul dintre Zurich și Grasshopper. Gazdele domină campionatul, și sunt pe cale să cucerească primul titlu după 13 ani de așteptare, în timp ce oaspeții se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Jocul începe la ora 18:30, ora României. 

FC Zurich poate obține încă o victorie pentru titlu

Gazdele domină autoritar campionatul elvețian în acest an și se află pe locul 1. Cu 62 de puncte obținute în cele 27 de partide disputate, FC Zurich a surclasat fiecare adversar pe care l-a întâlnit, și a surclasat formațiile care dețineau supremația în Elveția, anume FC Basel și Young Boys Berna.

Grasshoppers are 5 eșecuri consecutive

Oaspeții, formație de tradiție din Elveția, are o formă foarte slabă. Aflați pe locul 8 al clasamentului, cu 27 de puncte acumulate în 6 victorii, 9 egaluri și 12 eșecuri, Grasshoppers este foarte aproape de primul loc retrogradabil, ocupat de Luzern, care are 22 de puncte. Ultimele 5 etape au fost teribile pentru oaspeți, care au încasat 13 goluri și au marcat decât 5, rezultate care au adus echipa într-un colaps total.

Pronosticul nostru pentru acest meci este cert în favoarea gazdelor, care sunt cotate cu prima șansă. Prima partidă s-a încheiat 3-3, după un meci spectaculos, ca a doua să fie câștigată, fără mari probleme, de cei de la Zurich, scor 1-3. Adăugăm pariul „1”, pentru cota 1.70.

Pontul zilei (2.04.2022)

Pontul zilei (2.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate