Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 2 ianuarie 2020. Facem profit din Championship

Pontul Zilei 2 ianuarie 2020. Pentru că oferta nu este foarte bogată, am ales un meci din Championship cu care să facem profit. Mizăm cu încredere pe Swansea – Charlton, un duel pe care gazdele ar trebui să-l câştige fără prea mari probleme.

 

Pontul Zilei 2 ianuarie 2020. Swansea – Charlton

  • Gazdele ocupă locul zece în Championship, cu 38 de puncte după 25 de etape, la două distanţă de locurile de playoff pentru promovarea în Premier League, în urma a zece victorii, opt egaluri şi şapte înfrângeri.
  • Dacă va obţine toate cele trei puncte după acest duel, Swansea va lua locul lui Milwall, echipă ce se află pe ultima poziţie de playoff.
  • În runda precedentă, Swansea a reuşit doar o remiză cu Barnsley pe teren propriu, una în care nu a marcat vreun gol, deşi a întâlnit a doua cea mai slabă defensivă din campionat.

Pontul Zilei 2 ianuarie 2020

  • De partea cealaltă, oaspeţii trec printr-o situaţie dificilă, una din care pare că nu vor ieşi prea curând. Au reuşit o singură victorie în ultimele zece meciuri, şi această obţinută abia acum două etape, 3-1 cu Bristol City pe teren propriu.
  • În acest moment, Charlton se află foarte aproape de retrogradare, pe locul 19, cu 28 de puncte, cu doar cinci puncte peste Wigan, ocupanta poziţie a 22-a în clasament.
  • Ne aşteptăm să piardă din nou, motiv pentru care pronosticul nostru este 1 pauză / 1 final, la o cotă de 2,27.

Swansea – Charlton 1/1 @ 2.27

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii