Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 2 noiembrie 2019. Dublăm banii în La Liga

Pontul Zilei 2 noiembrie 2019. Dublăm banii în La Liga cu unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei, între Sevilla și Atletico Madrid. Ambele echipe suferă, nu trec prin cea mai bună formă, așa că acum au șansa să iasă din această formă cu un meci bun.

 

Pontul Zilei 2 noiembrie 2019. Înscriu ambele echipe?

  • Sevilla a revenit după un început foarte slab de sezon, iar acum este pe locul cinci în clasament, cu 20 de puncte, la două de liderul FC Barcelona.
  • În ultimele trei meciuri, Sevilla a reușit să obțină nu mai puțin de șapte puncte, după două victorii și un rezultat de egalitate.
  • Egalul a fost obținut pe un teren dificil, la Valencia, iar la finalul celor 90 de minute tabela arăta 1-1 scor final.

Pontul Zilei 2 noiembrie 2019

  • Pe teren propriu, Sevilla se descurcă foarte bine, reușind să obțină în cele 5 meciuri disputate 10 puncte, după trei victorii și un egal. Singura echipă care a plecat cu toate cele trei puncte de pe acest teren a fost Real Madrid, scor 1-0.
  • De partea cealaltă, Atletico Madrid este pe locul patru în clasament, dar tot cu 20 de puncte, la fel ca și adversara din acest duel.
  • Spre deosebire de Sevilla, Atletico Madrid a pierdut un singur meci în acest sezon, în rest reușind cinci victorii și cinci egaluri.
  • Se pare că Atletico a cam uitat să câștige în campionat, având nu mai puțin de patru egaluri în ultimele cinci meciuri disputate în La Liga.

Sevilla – Atletico Madrid Ambele înscriu @ 2,08

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare