Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (20.04.2022). Avem soluția pentru dublarea banilor

Dinamo Zagreb a câștigat campionatul Croației de 22 de ori

Pontul zilei de 20 aprilie vine campionatul Croației. Miercuri, de la ora 20:00, avem confruntarea dintre Hajduk Split și Dinamo Zagreb, fără doar și poate derby-ul Croației. Un duel de pe urma căruia pariorii își pot dubla banii. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Duelul singurelor campioane ale Croației

Meciul de miercuri seara aduce față în față cele mai titrate echipe din Croația. Înființată în urmă cu 30 de sezoane, după dizolvarea Iugoslaviei, prima ligă croată a fost câștigată de Hajduk Split de șase ori și de 22 de ori de Dinamo. Oaspeții din Zagreb au 15 titluri în precedentele 15 ediții și conduc și anul acesta clasamentului, cu un avans de două puncte în fața lui Osijek.
Pe locul al treilea se află Hajduk, la șapte puncte de lider. Hajduk n-a mai câștigat acasă în fața lui Dinamo din 2019. Pe 31 august 2019, Hajduk obținea o victorie la limită, cu 1-0, iar de atunci la Split au mai fost două victorii ale lui Dinamo și două remize. Cea mai recentă, pe 12 martie 2022, s-a încheiat 0-0, singurul meci fără goluri din cele mai recente 13 directe.
În mod normal, în confruntările Hajduk – Dinamo, indiferent de gazdă, se înscriu cel puțin două goluri. Așa s-a întâmplat în opt din ultimele nouă directe. După patru meciuri la rând în care nu a cunoscut înfrângerea la Split, e posibil ca Dinamo să scape neînvinsă și acum. „X2 și peste 1,5 goluri” are cotă 2,00.

Pontul zilei (20.04.2022)

 

Agenții autorizate