Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei, 20 martie 2020. Golurile din Australia ne aduc profit

Pontul zilei, 20 martie 2020. Golurile din Australia ne aduc profit! Mizăm pe un duel ce se anunță extrem de spectaculos. Sâmbătă, de la ora 10:30, WS Wanderers primește vizita celor de la FC Sydney. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Pontul zilei, 20 martie 2020. WS Wanderers – FC Sydney

Gazdele se află pe locul opt înaintea rundei cu numărul 24, cu doar 25 de puncte adunate, și nu este la mare distanță de locurile de play-off. Sunt două puncte față de poziția a șasea și șase față de cea de-a cincea. Pentru a avea șanse reale de a termina sezonul regulat în primele șase, Wanderers trebuie să joace diferit față de ultimele două etape, când a obținut un singur punct.

Golurile din Australia ne aduc profit

De partea cealaltă, oaspeții se află în fruntea clasamentului și ocupă primul loc, cu 47 de puncte, la șapte distanță față de cei de la Melbourne City, ocupanții locului secund, care au și trei meciuri în plus. Ne așteptăm la un duel spectaculos, în care ambele echipe să marcheze, iar în final să fie peste 2,5 goluri. Cota oferită de Fortuna pentru un astfel de pronostic este 2,65.

WS Wanderers – FC Sydney peste 3,5 goluri @ 2,65

Promotii