Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 20 noiembrie 2019. Cotă 3,30 la Rapid – UTA

Pontul Zilei 20 noiembrie 2019. Miercuri, de la ora 14:00, pe stadionul din Regie, Rapid întâlneşte UTA, un duel între două echipe care îşi doresc să evolueze în prima ligă din sezonul viitor. Partida se anunţă extrem de echilibrată motiv pentru care vă recomandăm să mizaţi pe un X, la o cotă de 3,30.

 

Pontul Zilei 20 noiembrie 2019. Rapid – UTA, meci de X?

  • Rapid şi-a revenit, după o pasă destul de proastă prin care a trecut, şi a reuşit să câştige în ultimele două runde, de fiecare dată la scor.
  • Giuleştenii au trecut de o altă echipă puternică din Liga a 2-a, 5-1 cu Mioveni, apoi au recidivat acasă, 4-0 cu Pandurii Târgu Jiu. O treime din golurile marcate de când a început sezonul au fost date în aceste două partide, ceea ce spune destul de mult despre forma prin care trec baieţii lui Daniel Pancu. În plus, duelul cu UTA pe lângă tradiţie are şi o altă miză pentru rapidişti, în cazul unei victorii s-ar apropia la un punct de adversara de astăzi, care este şi liderul campionatului.

Pontul Zilei 20 noiembrie 2019

  • UTA este principala favorită la promovare în Liga 1, jocul prestat de arădeni le dă dreptul să se considere de departe echipa care merită cu prisosinţă să urce pe ultima treaptă a fotbalului din România.
  • UTA este liderul ligii secunde, cu 32 de puncte după 15 etape disputate, fiind singura echipă cu un număr atât de mic de meciuri.
  • În ultima întâlnire directă, jucată acum 11 ani, atunci când UTA a şi retrogradat din prima ligă, a învins Rapidul cu 3-2, în deplasare.

Rapid – UTA X @ 3.30

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare