Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 20 octombrie 2019. Cota 1.50 pentru o victorie clară!

Pontul Zilei 20 octombrie 2019 se joacă în Liga 1, unde Chindia Târgoviște primește vizita celor de la FCSB, formație care are nevoie de puncte. Meciul se anunță foarte greu, mai ales că gazdele formează una dintre cele mai în formă echipe din campionatul României.

 

Pontul Zilei 20 octombrie 2019. Trei puncte pentru FCSB?

  • Chindia este revelația campionatului, fiind cea mai în formă echipă nou promovată. Are 15 puncte în primele 13 etape, fiind la egalitate cu FSB.
  • Forma este una incredibilă, cu trei victorii la rând în campionatul României. Acum, speră să termine prima parte a sezonului cu un succes de răsunet, în fața celor de la FCSB.

Pontul Zilei 20 octombrie 2019

  • De partea cealaltă, FCSB trece și ea printr-o formă bună, având nu mai puțin de cinci meciuri la rând fără înfrângere.
  • Aceste rezultate arată clar că echipa este în revenire de formă, mai ales că printre echipele care nu au învins-o se numără CFR Cluj, Viitorul sau Craiova, principalele candidate la titlu.
  • FCSB este la două puncte de play-off, iar scopul acestui meci este să obțină toate cele trei puncte pentru a urca în primele șase echipe din campionat.
  • Acum, fiind miza mare, ne așteptăm să vedem un meci strâns la finalul căruia vom vedea o victorie a oaspeților, care nu concep alt rezultat în acest duel disputat la Ploiești de la ora 20:30.

Chindia – FCSB 2 @ 1,50

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii