Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (21.03.2022). Banii vin din Brazilia

Pontul zilei de 21 martie vine din Brazilia. În prima manșă din semifinalele campionatului Carioca, Fluminense se deplasează pe terenul lui Botafogo, într-un meci programat în noaptea de luni spre marți. Se anunță o confruntare echilibrată, dar Fluminense e ușor favorită.

Fluminense a făcut show în sezonul regular

Fluminense s-a distrat în sezonul regular al campionatului regional, terminând pe primul loc, cu 9-1-1 linie de clasament, iar egalul a venit în ultima rundă, 0-0 la Boavista. Întrecerea a intrat în faza play-off, iar în semifinale, Fluminense va avea o dublă manșă cu Botafogo, echipă care a terminat sezonul regular pe locul 4. Meciul ar trebui să fie unul destul de echilibrat, dar Fluminense e ușor favorită.

Fluminense domină directele cu Botafogo. Ultima victorie a lui Botafogo în meciuri oficiale directe datează din mai 2019 (în deplasare), resoectiv mai 2018 (pe teren propriu). În scgimb, Fluminense a câștigat cele mai recente trei dueluri, cu 2-0, 1-0 și 2-1. Încă un semn că Fluminense are cele mai mari șanse la victorie. Cota la casele de pariuri pentru „2” e în scădere. Un asemenea pariu are cotă 2,20.

Pontul zilei (21.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate