Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (21.04.2022). Dai lovitura cu Allsvenskan – Suedia. Ce trebuie să joci la Degerfors – Hammarby

Degerfors și Hammarby se înfruntă în etapa a 4-a din Allsvenskan – Suedia. Oaspeții au câștigat primele trei runde ale sezonului, în timp ce gazdele le-au pierdut. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.

Degerfors, început slab de campionat

Degerfors are un început slab de campionat, aflându-se, în prezent, pe locul 15, antepenultimul, cu zero puncte, golaveraj 2-7. Djurgarden, Hacken și Kalmar sunt formațiile care au învins pe Degerfors în primele trei etape. Pe Degerfors o așteaptă un sezon greu, unde are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Hammarby, început perfect

De partea cealaltă, Hammarby a început în forță campionatul. 2-1 cu Helsingborg, 5-1 cu Sundsvall și 2-0 cu Mjalbby sunt rezultatele înregistrate de echipa lui Marti Cifuentes până acum în Allsvenskan. Grație acestui parcurs, Hammarby este pe locul 1, la egalitate de puncte cu IFK Goteborg, dar cu golaveraj mai bun. În sezonul trecut, Hammarby s-a impus în ambele partide cu Degerfors, 4-1 și 5-1. Anticipăm că o va face și joi, într-un meci cu goluri. “Hammarby câștigă și peste 1.5 goluri în meci” are cotă 1.91.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate