Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (21.07.2022). Ce trebuie să pariezi în Molde – Elfsborg

Molde, favorită cu Elfsborg

Pontul zilei de 21 iulie vine din preliminariile Conference League. Molde primește vizita celor de la Elfsborg, într-un meci din prima manșă a turului 2 preliminar al Conference League.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Molde, fără înfrângere în ultimele 14 meciuri

Gazdele de la Molde conduc în prezent în prima ligă norvegiană, fiind la egalitate de puncte cu Lillestrom. Molde intră în acest meci în urma a două victorii consecutive (5-1 cu Tromso și 1-0 cu Haugesund), liderul din Norvegia fiind neînvins în ultimele 14 meciuri în toate competițiile. 12 victorii și două remize a înregistrat Molde în aceste confruntări.

Elfsborg, o victorie în ultimele cinci etape

De partea cealaltă, Elfsborg se află pe locul 9 în campionatul Suediei. Au nevoie de o îmbunătățire a formei dacă vor să fie cel puțin pe poziția a patra, ca anul trecut. Elfsborg nu a câștigat niciunul din ultimele trei meciuri, având două remize și o înfrângere. Practic, Elfsborg a câștigat doar unul din ultimele cinci meciuri din prima ligă a Suediei. În ciuda sezonului slab, suedezii au dovedit eficacitate în fața porții, marcând în medie aproape două goluri pe meci. Vor trebui însă să-și îmbunătățească apărarea, mai ales la meciurile din deplasare. Elfsborg nu a câștigat decât o singură dată în ultimele șapte deplasări. Iar acum vine o deplasare în cupele europene, unde ne așteptăm la GG cu multe goluri. „Ambele marchează și peste 2,5 goluri” are cotă 2.01.

Pontul zilei (21.07.2022)

Pontul zilei (21.07.2022)

Agenții autorizate