Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 21 octombrie 2019. Dublează banii cu Arsenal!

Pontul Zilei 21 octombrie 2019 vine din Premier League, de la ultimul meci programat în această rundă, Sheffield United – Arsenal. Tunarii atacă o victorie pentru a urca pe locurile de Liga Campionilor, unde este o bătaie foarte mare, cu echipe de top din Premier League.

 

Pontul Zilei 21 octombrie 2019. Victorie pentru Arsenal?

  • Sheffield United este clasată pe locul 15 în Premier League, cu 9 puncte obținute în opt meciuri.
  • În ultima etapă a făcut un egal fără goluri la Watford, scor 0-0, iar acum speră să obțină iar măcar un punct în fața tunarilor.

Pontul Zilei 21 octombrie 2019

  • De partea cealaltă, Arsenal este pe locul cinci, cu 15 puncte, la doar două de locul patru pe care este clasată Chelsea, marea rivală din Londra.
  • În cazul unei victorii, Arsenal urcă pe locul trei în clasament, depășind-o și pe Leicester, ocupanta ultimei poziții pe podium în acest moment.
  • Tunarii au pierdut un singur meci în acest sezon, cu Liverpool, iar de atunci au legat trei egaluri și două victorii. În ultimul meci disputat în deplasare, Arsenal a făcut un egal pe terenul lui Manchester United, scor 1-1.
  • Ne așteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de Arsenal, așa că pronosticul nostru pentru acest duel este pe 2 solist, la cotă 1.95. Partida începe la ora 22:00, ora României, și se poate paria și live după începerea partidei.

Sheffield United – Arsenal 2 @ 1,95

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii