Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (22.03.2022). Mergem pe mâna gazdelor

Pontul zilei de 22 martie vine din Algeria. Chelghoum primește vizita lui Setif, o echipă mai bine clasată, dar care nu marchează foarte mult.

Chelghoum e solidă pe teren propriu

Chelghoum ocupă locul 14, cu 20 de puncte din 20 de meciuri, în timp ce Setif e pe locul 7, cu 34 de puncte din 19 meciuri. La prima vedere, oaspeții sunt mari favoriți în acest meci. Dar la o analiză mai atentă, se observă că gazdele sunt foarte solide pe teren propriu. Din totalul de 20 de puncte, 18 au fost făcute în fața propriilor suporteri, mai exact patru victorii, șase remize și o singură înfrângere, 0-1 pe final de octombrie.
De atunci n-au mai pierdut acasă. Înfrângerea a fost în chiar primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Opt din cele zece meciuri fără eșec au fost de sub 2,5 goluri.

Setif nu excelează la capitolul goluri

Nici Setif nu marchează foarte mult, 16 din 19 partide disputate au avut cel mult două goluri, iar în deplasare au o medie de fix un gol pe meci, cea mai mică din campionat.
Setif a avut șapte deplasări de cel mult un gol pe meci și doar trei în care s-a marcat de două ori, niciodată mai mult de două goluri. În aceste condiții, e de așteptat un meci închis și mergem pe mâna gazdelor că nu vor pierde. Așadar, „1x și sub 3,5 goluri”, la cota 1,80, e alegerea noastră, sperăm, inspirată.

Pontul zilei (22.03.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate