Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (22.04.2022). Mergem pe mâna oaspeților

Pontul zilei de 22 aprilie vine din campionatul Finlandei. FC Lahti și KuPS Kuopio se înfruntă vineri, de la ora 18:00, în etapa a patra a competiției. Oaspeții sunt lideri cu punctaj maxim și caută a patra victorie consecutivă.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

KuPS Kuopio caută a patra victorie consecutivă

În etapa a patra a campionatului Finlandei, FC Lahti primește vizita liderului KuPS Kuopio. Gazdele sunt pe locul 6 din 12 echipe, având patru puncte, după 1-1 la locul 7 Mariehamm, 0-5 cu locul 4 VPS și 3-0 cu codașa HIFK.

KuPS e lider cu maximum de puncte, după victoriile cu Inter Turku (2-1, acasă), Ilves (2-1, deplasare) și SJK (2-0, acasă). În directe, KuPS domină clar, cu șase victorii și două remize în ultimele opt confruntări. Din cele opt directe amintite, șapte au avut minimum trei goluri pe tabelă, iar patru au trecut de patru goluri. Lahti e echipă de a doua jumătate a clasamentului în ultimele cinci sezoane. În schimb, KuPS a terminat pe podium în ultimele trei sezoane, fiind și campioană în 2019. În aceste condiții, mizăm pe victoria oaspeților la Lahti. „2 și peste 2,5 goluri” are cotă 2,22.  

Pontul zilei (22.04.2022)

 

Agenții autorizate