Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (22.05.2022). Lupta pentru salvare bagă bani în buzunare

Cadiz, sezon slab în La Liga

Pontul zilei de 22 mai vine din La Liga. Cadiz își leagă ultimele speranțe de salvare de la retrogradare de meciul de la Alaves. Are însă nevoie de victorie, iar Mallorca să nu câștige la Osasuna. 

Cadiz, toate tunurile pe Alaves

Alaves e ultima clasată și și-a făcut deja bagajele pentru La Liga 2. În schimb, Cadiz mai are o șansă de juca și la anul în prima ligă. Înaintea ultimei etape de campionat Cadiz ocupă locul 18 (primul retrogradabil), la egalitate de puncte cu Mallorca, echipa aflată deasupra liniei. Va fi un duel la distanță între cele două echipe, pentru rămânerea în La Liga.

Alaves e demoralizată după eșecul din etapa trecută, 1-3 la Levante, și va lua drumul ligii secunde. În schimb, Cadiz se agață de ultima speranță de supraviețuire în La Liga. Vine după un rezultat mare în fața campioanei Real Madrid. A fost 1-1, dar echipa lui Sergio Gonzales a fost foarte aproape de a lua toate cele trei puncte din duelul cu galacticii. Cadiz a avut unele deplasări grele, la Atletico Madrid, Valencia, Barcelona, Sevilla și Sociedad, dar Alaves e un adversar accesibil. Are mari șanse să învingă, dar victoria nu-i va fi de niciun folos dacă Mallorca nu se încurcă pe terenul Osasunei. Există și scenariul prin care Cadiz se salvează doar cu o remiză, dar atunci Mallorca ar trebui să piardă obligatoriu. Noi mizăm pe victoria celor de la Cadiz. „2 solist” are cotă 1,88.

Pontul zilei (22.05.2022)

Pontul zilei (22.05.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate