Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (23.03.2022). Câștigi bani cu brazilienii

Santos, una dintre cele mai iubite echipe din Brazilia

Costa Rica MS și Dourados AC MS se înfruntă, joi, ora 02:00, în Sul-Mato-Grossense – Etapa Finală. Betmag vă prezintă pontul pentru acest meci, așteptat cu sufletul la gură atât de fanii celor două echipe, cât și de pariori. Facem bani, la mijloc de săptămână, cu brazilienii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Costa Rica MS, trei victorii la rând

Costa Rica MS traversează o perioadă excelentă, cu trei victorii la rând, golaveraj 9-3. Și mai relevant este faptul că a obținut opt succese în ultimele zece dispute. Cu Dourados AC MS, Costa Rica MS pornește ca favorită, ținând cont de avantajul terenului propriu, dar și al evoluțiilor din ultimele două săptămâni.

Dourados AC MS, umilită la precedenta deplasare

De partea cealaltă, Dourados AC MS a a înregistrat, în ultimele trei meciuri, două înfrângeri și o remiză, golaveraj 3-5. Echipa nu este în formă și intră în meciul cu Costa Rica MS cu șansa a doua. În precedentele două confruntări cu Costa Rica MS, Dourados AC MS nu doar că nu a învins, dar nici nu a marcat vreun gol. A pierdut partida din deplasare, 0-3, în timp ce pe teren propriu a remizat, 0-0. Mizăm pe gazde. “Costa Rica MS câștigă” are cotă 1.80.

Agenții autorizate