Urmareste-ne

Ponturi Romania

Pontul zilei (23.04.2022). Dai lovitura cu Liga 2 – România. Ce trebuie să joci la CSA Steaua – Concordia

CSA Steaua, fără drept de promovare și în acest sezon

CSA Steaua și Concordia Chiajna se înfruntă în etapa a 6-a din Liga 2 – România, play-off. Niciuna dintre cele două echipe nu traversează o formă bună. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți, înainte de Paște.

CSA Steaua va forța victoria

CSA Steaua este fără victorie de trei meciuri. 0-1 cu U Cluj, 0-0 cu Unirea Slobozia și 1-4 cu FC Hermannstadt sunt ultimele rezultate obținute de echipa lui Daniel Oprița. În Ghencea va întâlni pe Concordia Chiajna cu care în tur a remizat, 2-2. În fața propriilor suporteri, ne așteptăm ca roș-albaștrii să dea totul în meciul de sâmbătă și să facă uitată rușinea din etapa trecută.

Concordia are nevoie de puncte

În mod normal, dacă termină pe locul 5, Concordia Chiajna ar ajunge la baraj pentru că echipa Armatei nu are drept de promovare. Ilfovenii intră în meci după două înfrângeri la rând, 1-3 cu U Cluj și 0-1 cu Petrolul. Pentru a nu risca să fie depășită de Unirea Slobozia ne așteptăm ca elevii lui Ianis Zicu să forțeze victoria. “Ambele echipe marchează” are cotă 2.15.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate