Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (23.06.2022). Toți banii pe oaspeți

Colo Colo nu-și mai permite pași greșiți după surpriza din meciul tur cu Deportes Temuco

Pontul zilei de 23 iunie vine din America de Sud. Deportes Temuco și Colo Colo se întâlnesc în returul șaisprezecimilor de finală în Cupa statului Chile. Prima manșă s-a încheiat cu un surprinzător 0-0.

Colo Colo nu-și permite pași greșiți după surpriza din tur

Ne îndreptăm atenția spre returul șaisprezecimilor de finală din Cupa statului Chile, în care se întâlnesc o echipă de ligă secundă, Deportes Temuco, și liderul din prima divizie, Colo Colo. Deportes Temuco a surprins cu acel 0-0 din tur, când toată lumea se aștepta să piardă. Colo Colo, probabil, și-a învățat lecția și va trata serios meciul, unul eliminatoriu.

Temuco nu doar că e în liga a doua, dar mai e și pe locul 11. Teoretic, fanii gazdelor pot spera, din moment ce echipa lor joacă mai bine acasă decât afară. În campionat, Temuco a făcut 11 puncte pe teren propriu și doar trei afară. Așa că, judecând după acel 0-0 din tur, poate să spere la o calificare, destul de improbabilă însă.

Colo Colo e lider la zi în prima ligă, având 29 de puncte din 15 etape, cu doar două înfrângeri până acum. Are cel mai bun atac și cea mai bună apărare și nu-și mai permite să folosească rezerve în atac, așa cum a făcut în tur, când au lipsit mai mulți titulari de la mijloc în sus. Oaspeții, cu titularii în teren, ar trebui să găsească poarta adversă, și nu doar o dată. Mizăm pe „2 și peste 1,5 goluri”, la cotă 1.80.

Pontul zilei (23.06.2022)

Pontul zilei (23.06.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate